Seneste regnskab fra DANSK GULV ENTREPRISE ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

DANSK GULV ENTREPRISE ApS i Skovlunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -7,6 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DANSK GULV ENTREPRISE ApS en bruttofortjeneste på 3,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERMESTER JACKSON ApS i Skovlunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -83.338 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERMESTER JACKSON ApS en bruttofortjeneste på 720.817 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AXELTOFT A/S i Skovlunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 52.629 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AXELTOFT A/S en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Murermesteren Michael Kyndesen ApS i Skovlunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -209.845 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Murermesteren Michael Kyndesen ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ØSTERBROGRUPPEN ApS i Skovlunde kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 21.669 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ØSTERBROGRUPPEN ApS en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Flere artikler