Rosenberg Begravelse har fået en ny start i Skovlunde med lokalt engagement

I begyndelsen af oktober 2023 tog Rosenberg Begravelse det næste skridt i deres rejse ved at flytte ind i nye lokaler i det gamle Skovlunde.
Profilbillede
dato

I begyndelsen af oktober 2023 tog Rosenberg Begravelse det næste skridt i deres rejse ved at flytte ind i nye lokaler i det gamle Skovlunde.

Med den nye placering kommer ikke kun en fornyet fysisk tilstedeværelse, men også en målrettet indsats for at blive en integreret del af det lokale samfund.

Cecilie Roos, bedemandsassistent hos Rosenberg Begravelse, deler virksomhedens visioner for samarbejde og lokal engagement:

“Først og fremmest vil vi gerne etablere os som virksomhed i samspil med de andre virksomhedsdrivende i byen. Et alsidigt samarbejde med lokalforeninger for eksempel, men det er alt sammen noget vi kigger nærmere på, når vi er faldet helt på plads. Vi vil se på om der er mulighed for at arrangere foredrag om livet, døden og alt det imellem,” lyder det fra Cecilie.

Det handler ikke kun om forretning for Rosenberg Begravelse, men også om at opbygge meningsfulde forhold til både erhvervsdrivende og beboere i området. Cecilie Roos forklarer:

“Vi sætter pris på et godt forhold til dem, vi samarbejder professionelt med - lige fra blomsterhandleren til kordegnen - men også til dem, der bor og lever i det samme område som os. En bedemands rolle har ændret sig over tid, og vi ønsker at bidrage til, at døden bliver noget, man kan tale åbent om.”

Indehaver Christie er selv flyttet til Skovlunde med sin familie og hund // Foto: Rosenberg Begravelse

Det er ikke kun firmaet, der er flyttet til Skovlunde. Indehaver Christie Rosenberg, hendes mand Jesper Jespersen samt deres hund Cato, er nemlig selv flyttet til Skovlunde, og de ser meget frem til at blive en integreret del af lokalsamfundet.

At bryde tabuet omkring døden er en central del af Rosenberg Begravelses mission.

“For de fleste kan døden være et følsomt emne, både at tale om generelt og ens egen død. Derfor engagerer vi os lokalt for at afmystificere, hvad vi egentlig laver,” understreger Cecilie.

“I vores filial i Valby, som blev åbnet helt tilbage i 1898, deltog vi i en crowdfundingskampagne for at få opsat hjertestartere. Tidligere afholdt vi også 'dødscaféer,' hvor folk kunne komme, drikke en kop kaffe og måske få svar på spørgsmål om både de praktiske, men også åndelige aspekter af døden.”

“I Rødovre er vi sponsorer for den største fodboldklub på egnen, og er hvert år med til at sponsorere julekurve gennem en lokal frikirke,” tilføjer Cecilie.

Rosenberg Begravelse ønsker ikke blot at være en professionel bedemand, men også en aktiv og støttende aktør i lokalsamfundet.

Du finder meget mere om Rosenberg Begravelse på deres hjemmeside, www.bede.dk, eller ved at besøge dem på adressen Ved Kæret 3 i 2740 Skovlunde. Rosenberg Begravelse er ofte ude på opgaver, så det er en god idé at aftale besøget, inden du tager derud. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Rosenberg Begravelse