Netdøgnrapport gældende 1.-3. april 2020

dato

Skovlunde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skovlunde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

23-årig mand sigtet for butikstyveri i Albertslund

Torsdag den 2. april kl. 13.12 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked på Nordmarks Alle i Albertslund. Butikkens personale havde tilbageholdt en 23-årig mand, idet han havde stjålet en powerbank. Patruljen sigtede ham for butikstyveri.  

 

29-årig kvinde sigtet for butikstyveri i Glostrup

En politipatrulje kørte torsdag den 2. april kl. 16.03 til en anmeldelse om et butikstyveri fra elektronikbutik på Hovedvejen i Glostrup. Butikkens personale havde tilbageholdt en 29-årig kvinde, idet hun havde stjålet en hårtørrer. Patruljen sigtede hende for butikstyveri, som hun erkendte i øjeblikket.

 

54-årig mand sigtet for butikstyveri i Rødovre

Onsdag den 1. april kl. 11.17 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked i Rødovre Centrum. Butikkens personale havde tilbageholdt en 54-årig mand, idet han havde stjålet diverse spiritus fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket. 

 

34-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Albertslund

En politipatrulje standsede onsdag den 1. april kl. 18.00 en 34-årig mandlig bilist på Motorring 4 ved Albertslund. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket. 

 

26-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Albertslund

En politipatrulje standsede onsdag den 1. april kl. 18.50 en 26-årig mandlig bilist på Motorring 4 ved Albertslund. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket. 

 

18-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Albertslund

Torsdag den 2. april kl. 03.55 standsede en politipatrulje en 18-årig mandlig bilist på Roskildevej i Albertslund. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket. 

 

18-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Brøndby Strand

Onsdag den 1. april standsede en politipatrulje en 18-årig mandlig bilist på Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han nægtede i øjeblikket.

 

Kørsel uden førerret kan koste bilen

Fører du bil uden førerret, er bøden 7.000 kroner første gang. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf. 

 

20-årig mand sigtet for kørsel uden førerret samt narkokørsel i Taastrup

En politipatrulje standsede torsdag den 2. april kl. 02.00 en 20-årig mandlig bilist på Vejtoften i Taastrup. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han blev desuden skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, som han nægtede i øjeblikket. En 20-årig mandlig passager blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narko, som han erkendte i øjeblikket. Den 20-årige sigtede narkobilist blev kørt til Albertslund politigård til blodprøver.

 

26-årig mand sigtet for narkokørsel i Brøndby

Torsdag den 2. april kl. 17.15 standsede en politipatrulje en 26-årig mandlig bilist på Gillesager i Brøndby. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården til blodprøver. Han nægtede i øjeblikket.

 

27-årig mand sigtet for narkokørsel i Brøndby Strand

Onsdag den 1. april kl. 17.46 bragte en politipatrulje en 27-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning på Strandesplanaden i Brøndby Strand. Han blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede i øjeblikket.

 

21-årig mand sigtet for narkokørsel i Rødovre

Torsdag den 2. april kl. 01.32 standsede en politipatrulje en 21-årig mandlig bilist på Roskildevej i Rødovre. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede i øjeblikket. 

 

Narkotikakørsel

Straffen for narkokørsel afhænger af, om der er tale om kørsel med hash i blodet eller kørsel med andre stoffer i blodet. I begge tilfælde er bøden indkomstbestemt og beregnes ud fra årsindtægten.
Kørsel med hash i blodet: Straffen første gang for kørsel med hash i blodet afhænger af THC-koncentrationen, som er inddelt i tre niveauer: Lavt, middel og højt. Her er straffen henholdsvis en halv måneds nettoløn og et klip i kørekortet, en måneds nettoløn og betinget frakendelse af førerretten og en måneds nettoløn og ubetinget frakendelse af førerretten.
Kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet: Straffen første gang for kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet er bøde og giver hel måneds nettoløn samt altid en ubetinget frakendelse af førerretten. Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf uanset om, hvilken form for narko der er tale om. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug. Hvis du tidligere har en afgjort spiritussag og efterfølgende kører narkokørsel, betragtes det som anden gang du kører narkokørsel.

 

Tyveri fra varebil i Albertslund

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Renault Traffic varebil sket mellem tirsdag den 31. marts kl. 17.00 og onsdag den 1. april kl. 06.00 på Rydagervej i Albertslund. En dør var opbrudt, og diverse værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Tyveri fra varebil i Hvidovre

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Fiat Ducato varebil sket mandag den 30. marts mellem kl. 16.30 og kl. 18.30 på Trædrejerporten i Hvidovre. En dør var opbrudt, og diverse værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne

1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2. Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3. Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4. Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5. Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

23-årig mand sigtet for overtrædelse af færdselsloven i Hvidovre

En politipatrulje rykkede torsdag den 2. april kl. 10.20 ud til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Avedøre Enghavevej i Hvidovre. En 23-årig mandlig bilist kørte ligeud i et kryds og overså en 45-årig kvindelig bilist, hvorfor der skete et sammenstød. Kvinden slap med mindre skader og blev kørt på hospitalet til undersøgelser. Manden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde overholdt hans vigepligt. Han erkendte i øjeblikket.

Kilde: Københavns Vestegns Politi