Familiebehandler til et barselsvikariat i Familiehuset i Borgercenter Handicap

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gøre en forskel for børn og unge med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse og deres familier? Så er du måske den familiebehandler, vi søger til et barselsvikariat med opstart den 1. september 2023.

Om stillingen
Som familiebehandler vil du indgå i vores almene familiebehandling og i samarbejde med dine kolleger yde en indsats i forhold til de forskelligartede og ofte komplekse problematikker, vores familier er henvist med.

Du vil i Familiehuset komme til at arbejde med familiebehandling efter fastlagte mål og yde støtte og hjælp til familier med børn med handicap.

I Familiehuset lægger vi vægt på variation i tilgange og opgaveløsning, vi forholder os eklektisk og tilpasser metoder og tilgange til den konkrete kontekst, så vi kan matche den enkelte families behov bedst muligt. Barnets og hele familiens trivsel og udvikling er omdrejningspunktet for vores arbejde.

Det faglige og teoretiske afsæt er bredt og tager dels udgangspunkt i en systemisk narrativ tænkning, ligesom vi vægter autismespecifikke metoder med inspiration fra neuropædagogik, kognitive og metakognitive tilgange. Vi driver en stadig voksende palet af kurser og gruppeforløb. Sideløbende med den individuelle familiebehandling tilbyder vi autismegrundkursus for forældre, Invest in Play, Stepping Stones, Marte Meo, Early Bird og individuelle angstforløb for børn og unge. Vores kerneopgave består i at tilbyde børn, unge og deres familier behandlingsmæssig støtte individuelt, som forældrepar og som familie. Vi tager udgangspunkt i de mål, der er sat i barnets handleplan. Og vi samarbejder bredt med alle fagfolk omkring barnet for herigennem at sikre trivsel og udvikling for barnet og hele familien.

Vi er et hus, der forsøger at balancere mellem at udvikle og konsolidere os, så vi hele tiden kan tilbyde det, familierne har behov for på måder, hvor vi fremstår som kompetente og dygtige fagfolk, der bevæger os sikkert i både teori og metode, og derved giver familierne det bedste tilbud.

Eksempler på arbejdet i den enkelte familie kan være

  • forældresamtaler/familieterapi.
  • dialog med familien om situationer, der udfordrer.
  • arbejde med relationer, mønstre og kommunikation i familien.
  • støtte og redskaber til familien i forbindelse med en hjemgivelse af et anbragt barn.
  • formidling af viden, tilgange og redskaber i forhold til barnets diagnose.
Vi leder efter dig, der

  • har en relevant uddannelse indenfor det sociale område.
  • evt. har en familieterapeutisk efteruddannelse, men dette er ikke et krav.
  • har kendskab til og erfaring med autisme eller er motiveret for at sætte sig grundigt ind i diagnosen teoretisk og praktisk.
  • er god til at positionere sig i komplekse sammenhænge og samarbejde både med interne og eksterne aktører.
  • har en anerkendende tilgang, ser ressourcer og udviklingspotentialer i de familier, du arbejder med.
  • møder familierne der, hvor de er og vægter praktiseret ligeværd i samarbejdet med familierne højt.
Vi tilbyder

  • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver.
  • En medarbejdergruppe med fokus på faglig udvikling.
  • En dialogbaseret og inddragende ledelse.
  • Ekstern supervision, intern sparring med ledelse og dygtige kolleger.
  • Mulighed for at tilrettelægge din arbejdstid indenfor vores flekstidsaftale.
  • En arbejdsplads, der vægter fagligheden, hylder fællesskabet, har fokus på trivslen og holder af et godt grin.
Om Familiehuset
Familiehuset er en del af Børneområdet i Borgercenter Handicap. Børneområdet er kendetegnet ved en specialiseret viden samt stor vilje og engagement i arbejdet. Børneområdet yder rådgivning og vejledning til børn og unge med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne og til deres forældre, ligesom vi udarbejder børnefaglige undersøgelser, bevilger støtteforanstaltninger og følger op på disse foranstaltninger. På Børneområdet i Borgercenter Handicap er vi i alt 125 medarbejdere. Vi er organiseret i fem handicapfaglige teams, en KIT-enhed og et Familiehus.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med ca. 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2.200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, 'en by med plads til alle', under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og faglig stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen og om Borgercenter Handicaps vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på www.bch.kk.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsbegrænset.

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.

Stillingen ønskes besat den 1. september 2023 eller hurtigst muligt.

Der vil blive indhentet referencer fra tidligere ansættelser samt udvidet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Adresse
Hans Knudsens Plads i København Ø.

Borgercenter Handicap har adresse på Borups Allé i København N. Du vil komme til at arbejde fra begge adresser.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Liana Landel på 6162 2388.

Søg via linket senest fredag den 18. august 2023
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 24. august 2023. Til samtalen vil deltage afdelingsleder, TR og medarbejderrepræsentanter.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193126&DepartmentId=20137&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5864678

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet