BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Har du lyst til at arbejde med mennesker med psykisk sårbarhed? Har du kendskab til Recovery og den rehabiliterende tilgang? Vil du være en del af en spændende organisation i faglig udvikling? Er du god til at tilrettelægge, igangsætte og facilitere selvstændigt? Er du en teamplayer?
Så er vi måske noget for dig!
Vores nuværende civilsamfundsvejleder har fået andre opgaver i Ungehus CPH, men har lagt grunden for en god civilsamfundsindsats gennem de sidste tre år. Hun skal fremover bl.a. varetage en koordinatorfunktion ift. civilsamfundsindsatsen på tværs af vores center og vil stå for en grundig overlevering af opgaverne.
På tværs af byen har vi tre civilsamfundsvejledere med base på aktivitets- og samværstilbud § 104. Som vores nye kollega vil du have en central rolle i at understøtte borgerne i at komme videre fra de kommunale indsatser i vores center Støtte for Borgere i Egen Bolig og AST til et liv i civilsamfundet – dette i samarbejde med din leder, koordinator for området og de andre civilsamfundsvejledere.
Du har særligt fokus på unge mellem 18-34 år samt på tilbud i områderne Nørrebro, Nordvest, Østerbro, Brønshøj og Husum. Du skal kunne vejlede, motivere og undervise grupper af borgere i vejen til nye fællesskaber i foreningsliv og frivillighed samt vejlede kolleger og medarbejdere i, hvordan man bedst arbejder med brobygning til civilsamfundet. Ligesom det vil være en del af din opgave at afdække motivation, udfordringer og muligheder hos de enkelte borgere med henblik på at guide og følge borgerne videre.
Du skal arbejde i to spor: frivillighed og tilknytning til foreningslivet. Det betyder konkret, at du skal arbejde på at få kendskab til de tilbud, der er i foreninger, organisationer, klubber m.m. i lokalområdet, og du skal være opsøgende ift. husets ønsker om at ville indgå partnerskaber, samarbejdsaftaler og lave projekter med civilsamfundet. Du skal desuden kunne bygge bro mellem andre kommunale tilbud, særligt §85 hjemmevejledning, og din egen arbejdsplads.
Vi er stadig i en implementerings- og metodeudviklingsproces, så du skal være parat til at betræde nye stier og åbne lukkede døre.
Der vil være opgaver såvel i Ungehus CPH som på tværs af centret i form af oplæg for kolleger, samarbejdspartnere samt planlægning af temadage med samarbejdspartnere og lignende.
Udover denne rolle vil du skulle indgå i den daglige drift i Ungehus CPH, bl.a. ved at dække aftenåbent, løse opgaver for fraværende kolleger og at afholde de aktiviteter, der står på vores ugeskema. Du får også mulighed for at være med til at udvikle nye aktiviteter og gruppeforløb.
Fakta om aktivitet- og samværstilbuddene
Aktivitet- og samværstilbuddene er en del af Socialpsykiatrien i Københavns Kommune. Samlet set understøtter vores mange tilbud et helhedsorienteret fokus på borgeren med henblik på at skabe mulighed for en større tilknytning til civilsamfundet.
Vi ønsker, at du
- Har en sundhedsfaglig eller socialfaglig uddannelse som fx ergoterapeut, fysioterapeut, socialrådgiver eller anden relevant uddannelse
- Har erfaring inden for psykiatrien, gerne socialpsykiatri
- Har erfaring med at skabe samarbejde med relevante samarbejdspartnere og vedligeholde/udbygge dette samarbejde.
- Har uddannelse/erfaring med en eller flere anvendte rehabiliterende metoder og tilgange inden for psykiatri f.eks.: kognitiv metode, LA2 og den motiverende samtale
- Er opsøgende og indstillet på at samarbejde med andre faggrupper og institutioner for at sikre brobygning for borgere til AST og fra AST til Civilsamfund.
- Har en faglig evne til at understøtte og motivere borgere til at muliggøre deltagelse i for dem betydningsfulde aktiviteter og skabe nye handlemuligheder/mestringsevner
- Styrker mulighederne for opnå et selvstændigt liv gennem brobygning til civilsamfundet herunder f.eks. beskæftigelsesmuligheder og/eller fritidsliv
- Har evnen til at tænke konstruktivt, er løsnings- og udviklingsorienteret og er systematisk i arbejdet
- Kan indgå i en professionel samarbejdsrelation med borgerne om deres behov, ønsker og mål
- Har mulighed for at være fleksibel ift. din arbejdstid, da nogle opgaver vil ligge om aften
- En arbejdsplads med mulighed for udvikling af personlige og faglige kompetencer
- Et tværfagligt team af engagerede og dygtige kollegaer, som bidrager til at løfte vores fælles faglighed
- Et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, løsningsfokuseret, faglige ambitioner og udvikling samt engagement er grundlæggende værdier og mål
- En gruppe af unge, som har drømme og behøver støtte til at realisere dem
- Sagssupervision med ekstern supervisor
- En afvekslende arbejdsdag med mange alsidige opgaver
- Høj prioritering af videre- og efteruddannelse bl.a. et modul i recovery og rehabilitering på Københavns Professionshøjskole (efter 2 års ansættelse)
- En arbejdsplads, der ønsker at skabe et værdigt, meningsfuldt og selvstændigt liv for borgerne med afsæt i Københavns kommunes socialstrategi samt den københavnske socialpsykiatris grundfortælling
Der er tale om fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med aftenarbejde ca. 1-2 gange om måneden. Aflønning er i henhold til Ny Løn og gældende overenskomst.
Tiltrædelse den 1. september 2023 eller snarest muligt derefter
Vi gør opmærksom på, at der deltager borgere i ansættelsesprocessen og således også til ansættelsessamtalen, deltagelse indebærer en underskrevet tavshedspligterklæring fra borgers side.
Søg via linket senest onsdag den 23. august 2023
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 35
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Ballerup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 23-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193404&DepartmentId=21077&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5877879