Skolepædagog til Skovlunde Skole – afdeling Lundebjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tror du også på at børn gør det rigtige hvis de kan? Vil du være med til at lave verdens bedste folkeskole, udvikle børnene i Skovlunde socialt og fagligt og være en uundværlig del af landets bedste fritidsordning?

Vi har vokseværk på Skovlunde skole – og vi udvider med et spor mere. Vi mangler derfor en pædagog til vores skønne BFO.

Som pædagog på Skovlunde Skole er du en del af undervisningen om formiddagen og BFO’en om eftermiddagen. Du kommer også til at indgå i et kompetenceteam på tværs af BFO’ens fem afdelinger som samarbejder om at tilbyde sjove og udviklende aktiviteter på tværs af vores to matrikler som udgør distriktsskolen. 

Arbejdstiden vil ligge mellem 6.30-17.00 med enkelte aftenmøder.

Dine vigtigste opgaver

 • Du tilrettelægger og gennemfører fritidspædagogiske forløb og værksteder om eftermiddagen
 • Du er primær pædagog for en skoleklasse, hvor du i skoletiden i samarbejde med lærerteamet varetager den socialt-faglige del af undervisningen
 • Du samarbejder med ledelse og pædagoger i BFO om udvikling af den pædagogiske praksis til gavn og glæde for børnene i afdelingen
 • Du samarbejder tværsektorielt med Ballerup Kommunes forskellige instanser, såsom PPR, sundhedsplejen og SSP. 

Dine kompetencer

 • Er drøngod til at lave spændende aktiviteter, der udfordrer og udvikler børnene fysisk, mentalt og socialt
 • Har en analytisk tilgang og er villig til at udvikle din praksis i samspillet med dine kolleger
 • Er en stærk, alsidig pædagog, og har du særlig kærlighed til kreative pædagogiske og udviklende aktiviteter, vil det være en fordel
 • Er rummende og rammesættende, samt formår at facilitere gode aktiviteter for børnene
 • Har en stærk pædagogfaglighed, som du gerne deler med dine kolleger
 • Kender vigtigheden af et godt og forpligtende samarbejde med skolens pædagoger og lærere, samt kan indgå i et stærkt skole/hjem samarbejde med forældrene
 • Bidrager med humor, stærk faglighed og med et godt børnesyn.

Det får du hos os
Du bliver en del af en engageret personalegruppe på seks pædagoger og en pædagogisk leder på BFO Lundebjerg.

BFO Lundebjerg er en af i alt fem BFO-afdelinger som udgør BFO’en på Skovlunde skole. Vores samarbejde på tværs af BFO er forankret i vores kompetenceteam, og vi mødes flere gange om året som samlet BFO og laver spændende udviklingsarbejde sammen. Derudover har vi et stort fokus på kompetenceudvikling, som vi har tradition for at tage på et årligt internat og udvikle sammen.

Som pædagog hos os har du derudover også tid til samarbejde og sikre forberedelse af din pædagogiske praksis.

Vi er en BFO der arbejder målrettet med trivsel, samarbejde og tillid – dette giver udslag i vores sjove fester og den høje grad af social kapital, vi har på vores skole. 

BFO’en ligger desuden i gåafstand fra Skovlunde station.

Hvem er vi
Vi er en levende distriktsskole med et velfungerende og godt samarbejde mellem personlige assistenter, pædagoger og lærere. Vi har høje ambitioner og forventninger til alle børn, og vi arbejder intenst på at være den bedste skole for alle vores skønne elever – og de voksne omkring dem. Vores skole er kendt for at tage godt imod nye kolleger, vi har et godt arbejdsmiljø og et inspirerende arbejdsfællesskab. 

Vi er en modig skole, der har grebet muligheden og rammesat en skolehverdag til gavn for både elever og medarbejdere. Vi arbejder med PILOT-torsdage, hvor nogle af fokuspunkterne er projektorienteret undervisning, innovation, tværfaglighed og fremtidens kompetencer. 

Vores mission er enkel: At være en virkelig god folkeskole og et trygt samlingspunkt for Skovlundes børn, unge og familier.

Vil du vide mere
Ring og hør nærmere om jobbet hos BFO-leder Kien Mikkelsen, tlf. 5577 2540 eller afdelingsleder Ferhat Turan, tlf. 2125 6498 og aftal et besøg på din, min og vores skole.

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Vi søger en pædagog på 35-37 timer om ugen. Ansættelsen er på BFO Skovlunde Skole, afd. Lundebjerg på adressen Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde.

Vi holder samtaler i takt med, at vi modtager ansøgninger.

Ansøgningsfrist: den 25. april 2024.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune har indført røgfri arbejdstid den 1. april 2024. Læs mere her

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Lundebjerg, 72, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025002

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet