Pædagogmedhjælper legende og nysgerrig til Børnehuset Sømosen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en engageret personalegruppe, og drømmer du om at gøre en forskel for børn, så har du her en unik mulighed, for at få gode kollegaer i et mindre børnehus. Vores forældre oplever vores hus roligt og imødekommende, og samarbejdet med vores forældre prioriteres højt. Vi ligger midt i en oase, nær mose, skov og store grønne arealer.

Dine vigtigste opgaver

  • Du skal være flyver i huset og derved være på flere stuer
  • Du skaber gode læringsmiljøer for alle børn
  • Du skaber glæde, grin og begejstring, og formå at være i børnehøjde.

Du skal bidrage til i et samarbejde med pædagogerne, at tilrettelægge aktiviteter og lege som understøtter børneperspektivet.

Du kan læse funktionsbeskrivelsen her

Dine kompetencer

  • God til at lege
  • Skabe en struktureret dagligdag
  • Have erfaring i arbejdet med børn.

Du er en alsidig, aktiv og samarbejdsorienteret kollega med et godt overblik, der kan skabe en tryg og udviklende dagligdag for børnene. Du formår at være i flyverfunktionen, som indebærer, at du er på forskellige stuer i løbet af dagen og ugen. 

Du synes det er sjovt at lege med børnene, og kan lide at være på gulvet i øjenhøjde, samtidig med at du er anerkendende og inkluderende. Du arbejde tæt sammen med pædagogerne om det pædagogiske indhold, og kan strukturerer en dagligdag for børnene. Du må gerne have særlige præferencer for ex. udeliv, motorik eller lign.

Da vi bruger digitale medier i flere sammenhænge, er det et krav at du kan navigerer og bruge disse forskellige platforme. Derudover skal du have en positiv tilgang og et godt humør i hverdagen. Forældresamarbejde er en stor del af vores arbejde, hvorfor det forventes du har lyst og interesse i såvel børn som forældre. 

Det får du hos os
Et børnehus i distrikt Skovlunde, med egen pædagogisk leder, som er optaget af faglig udvikling. PT er vi optaget af at styrke vores evalueringskultur og vores legezoner. Derudover har vi fokus på traditioner, fordybelsestemaer og rutiner, som er med til at sikre arbejdet med de pædagogiske læreplaner.

Vores børnehus bærer præg af, at børnene skal tilbydes forskellige aktiviteter og legemuligheder. Vi arbejder konstant med at udvikle vores læringsmiljøer og tilpasse dem børnenes foranderlighed.  De 0-2 årige har fast base i en vuggestuepræget miljø. I børnehaveafdelingen fordeles børnene på 3 basisgrupper der er aldersopdelte. Vi arbejder altid mod at skabe de bedste rammer for børnene, hvilket betyder vi har en høj faglig kvalitet, som vi er stolte af. 

Vi har en positiv og anerkendende omgangstone, et børnesyn hvor der er plads til og forståelse for børnenes forskelligheder. Derudover er vi en personalegruppe, med høj social kapital, lavt sygefravær og et godt og konstruktivt samarbejde. 

Hvem er vi
Vi er et mindre børnehus, normeret til 55 dejlige børn, fordelt med 20 i vuggestuen og 35 i børnehaven. Hertil er der tilknyttet 12 engagerede dygtige medarbejdere til at varetage omsorg, trivsel og udvikling af børnene. Vi har god plads til fordybelse inde såvel som ude. Udelivet vægtes højt i dagligdagen, ligeså at der er tid til omsorg, nærvær, leg og daglige rutiner. 

Vil du vide mere
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte pædagogisk leder Camilla Hasenberg på telefon 4477 1683. 

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. juni 2024.

Stillingen er på 25 timer.

Vi holder samtaler i takt med at vi modtager ansøgningerne.

Ansøgningsfrist: 3. maj 2024. 

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune har indført røgfri arbejdstid den 1. april 2024. Læs mere her

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-25 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Sømosevej, 31, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033500

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet