Ledende pædagogisk leder søges til landets bedste folkeskole og fritidsordning i Skovlunde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tror du også på at børn gør det rigtige hvis de kan?

Vil du være med til at lave landets bedste folkeskole, udvikle børnene i Skovlunde socialt og fagligt og være en uundværlig del af landets bedste fritidsordning?

Vi er på udkig efter en dygtig pædagogisk leder, der har motivationen for og evnerne til at løse de ledelsesmæssige opgaver. Måske er du vores nye kollega med lyst til at deltage i, samt sætte retningen for det pædagogiske arbejde på BFO Lundebjerg.

Du har erfaring med og ser mulighederne i børnegruppen, kender til arbejdet i skolefritidsordning, samtidig med at du tør gå forrest, når det er nødvendigt.

Du har også humor, god energi og stærke kompetencer til at være medudvikler af den gode skole og det gode fritidstilbud under folkeskolereformen.

I stillingen er indeholdt både ledelsestid og børnetid, så du vil både have en koordinerende rolle, en ledende rolle samt en udførende rolle på BFO´en.

Du vil indgå i et velfungerende og tæt ledelsesteam med 4 andre pæd. ledere samt BFO lederen, der mødes min. en gang om ugen til sparring og udvikling af afdelingerne. 

Vi lægger vægt på at du kan samarbejde med mange forskellige instanser, herunder dagtilbud, PPR, pædagogiske vejledere og forvaltning. 

Du har derudover et tæt og godt samarbejde med skoleledelsen, og vi udvikler sammen pædagogernes rolle i undervisningen.

Dine vigtigste opgaver

  • Udarbejdelse af mødeplaner, ferieplanlægning, vikarplanlægning, skolestart, budget overholdelse og lign. administrative opgaver
  • Daglig pædagogisk faglig ledelse af personalet samt drift af afdelingen 
  • Tværfagligt samarbejde og udvikling af BFO Lundebjerg.

Dine kompetencer 

  • Veludviklede pædagogiske kompetencer, herunder samarbejdsevne og improvisationsevne
  • Gode administrative evner
  • Skarpe kommunikative færdigheder, både i tale og på skrift
  • Evnen til at se sig og sin afdeling som en del af en stor organisation
  • Lyst og evner til at lære nyt, samt lære fra sig.

Det får du hos os 
Du bliver en del af en engageret personalegruppe på 5 pædagoger, 2 pædagogmedhjælpere og 1 pædagogisk leder på BFO Lundebjerg.

BFO Lundebjerg er en af i alt 5 BFO afdelinger som udgør BFO´en på Skovlunde skole. Vores samarbejde på tværs af BFO er forankret i vores kompetenceteam, og vi mødes flere gange om året som samlet BFO og laver spændende udviklingsarbejde sammen -  derudover har vi et stort fokus på kompetenceudvikling, som vi har tradition for at tage på et årligt internat og udvikle sammen.

Som pædagogisk leder forventes du at have diplom i ledelse, eller have interesse for at påbegynde en sådan.

Vi er en BFO der arbejder målrettet med trivsel, samarbejde og tillid – dette giver udslag i vores sjove fester, vores stærke faglige resultater og den høje grad af social kapital vi har på vores skole. BFO´en ligger desuden i gåafstand fra Skovlunde station.

Hvem er vi                                                                                   
Vi er en levende distriktsskole med et velfungerende og godt samarbejde mellem ledelse, pædagoger og lærere. Vi har høje ambitioner og forventninger til alle børn, og vi arbejder intenst på at være den bedste skole for alle vores skønne elever – og de voksne omkring dem. Vores skole er kendt for at tage godt imod nye kolleger, vi har et godt arbejdsmiljø og et inspirerende arbejdsfællesskab. 

Vi er en modig skole, der har grebet muligheden og rammesat en skolehverdag til gavn for både elever og medarbejdere. Vi arbejder med PILOT-torsdage, hvor nogle af fokuspunkterne er projektorienteret undervisning, innovation, tværfaglighed og fremtidens kompetencer. 

Vores mission er enkel: At være en virkelig god folkeskole og et trygt samlingspunkt for Skovlundes børn, unge og familier.

Vil du vide mere
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte BFO leder Kien Mikkelsen på telefon 4477 2540 – og aftal et besøg på din, min og vores skole. 

Ansættelsen er på BFO ved Skovlunde Skole hvor stillingen vil være knyttet til BFO Lundebjerg, Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. august 2024.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 21. juni 10.30-14.30, og evt. 2.samtaler den 27. juni 2024 mellem 8.30-10.30.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden vil ligge mellem 6.30-17.00 med enkelte aftenmøder.

Ansøgningsfrist: 17. juni 2024.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. april 2024. Læs mere her.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Lundebjerg, 72, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056531

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet