Køkkenleder til mindre produktionskøkken i Voksne med Handicap

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Voksne med Handicap, bo- og dagtilbud i Skovlunde skal producere mad til ca. 50 personer dagligt – beboere og medarbejdere - samt frokost til ca. 20 brugere i dagtilbuddet. Vi producerer også aftensmåltider til brugere af Aftenklubben 2 gange ugentligt (10-15 portioner). Vi holder mange fester og har faste traditioner og begivenheder, som fejres samt en mindre forplejningsopgave ved mødeaktiviteter. Der følger også en kolonialopgave med jobbet – vi sørger for at ”Købmandsbutikken” er fyldt op. 

Dine vigtigste opgaver
Du vil have den faglige ledelse af produktionskøkkenet.

 • Du har erfaring med at arbejde og lede et køkken på botilbud eller lignende og har mod på udvikling og tilpasning i samarbejde med nærmeste kolleger og resten af huset
 • Du har lyst til at være med i et køkkenfællesskab, som producerer sund og god mad, som ofte er lavet fra bunden 

Dine kompetencer
Vi ønsker os en kollega som først og fremmest er køkkenfagligt uddannet – og gerne også med en socialfaglig eller sundhedsfaglig baggrund eller kendskab til borgergruppen 

 • Du vil være en del af den daglige drift herunder madlavning og rengøring og engang imellem kan deltage i aften- eller weekendarbejde, hvis driften kræver det (højtider, arrangementer og lignende) 
 • Du vil være en del af opgaven med at bestille varer hjem, lave madplaner, tage hånd om bestilling af varer fra bo-enhederne. Herunder også at være medvirkende til at udvikle arbejdsgange for levering af varer til bo-enhederne samt varetage de budgetmæssige og administrative opgaver, der er forbundet dermed
 • Du er vant til at bruge pc og ikke er bange for at lave et skema eller andet formidlingsmateriale, som kan være relevant for køkkenets arbejde 
 • Du vil indgå i arbejdet med at blive en arbejdsplads, som også kan fungere som støttet beskæftigelse for borgere med funktionsnedsættelser/voksne med særlige behov eller anden form for særlige arbejdspladser
 • Du har lyst til og gerne erfaring med at arbejde med økologi som den røde tråd i det meste af det, vi gør 
 • Har du lyst til at bage, sylte, lave marmelader og have øje for at bruge resterne? Så er det lige dig vi søger.

Vi drømmer også om at du som person er engageret i dit arbejde og dine kollegaer, er mødestabil og udviser tilpas imødekommenhed i samarbejdet. 

 • Måske har erfaring fra lignende stilling og vil byde ind med gode idéer 
 • Optræder ærlig, ligefrem og værdsætter forskellighed og respekt i samarbejdet 
 • Ikke mindst trives med kontakt til en meget mangfoldig borgergruppe, der alle har holdninger og meninger om maden, smagen og udseendet.

Vi tilbyder en veletableret arbejdsplads, der ligger i Skovlunde. Køkkenet er placeret i hjertet af huset. Dit daglige arbejde vil være sammen med 2 faste medarbejdere i køkkenet – en økonoma og en kok, som allerede har stor erfaring med opgaven. 

Et erklæret mål om at køkkenets produktion er tilberedning af dejlig og ernæringsrigtig mad til mennesker med udviklingshandicap og fysiske funktionsnedsættelser. Der vil være en udviklingsopgave med specialkost til borgere med dysfagi, hvorfor det vil være skønt, hvis du har viden og erfaring på det område.

Hvem er vi
Vi tilbyder en veletableret arbejdsplads, der ligger i Skovlunde. Køkkenet er placeret i hjertet af huset. 

Med udgangspunkt i borgernes selv- og medbestemmelse, og den enkeltes ressourcer og behov, stræber vi efter at give de bedste betingelser for at leve et godt og sundt liv. Du har daglige snakke med borgere og medarbejdere samt møder i vores kostråd, der består af 3 beboere med ledsagere fra bo-grupperne. 

Du kan læse om visionen og det kommende tilbud i den i vedhæftede beskrivelse. Ballerup Kommune og Visionen for Voksne med Handicap.

Vil du vide mere
Hvis du vil besøge os eller tale med de nærmeste kolleger kan du kontakte Vivi Fritzen eller Rikke Mikkelsen på telefon 2154 8939. Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Vivi Lauritsen på telefon 4477 1786. 

Arbejdstiden vil ligge fleksibelt mellem kl. 7-8 og kl. 15-16 på hverdage. Stillingen ønskes besat 1. juni 2024 eller hurtigst muligt.  

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. juni 2024

Vi forventer at holde 1. samtaler den 24. april og 2. samtaler den 29. april om eftermiddagen.

Ansøgningsfrist: 19. april 2024

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ballerup Kommune indfører røgfri arbejdstid pr. 1. april 2024. Læs mere her

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Bybjergvej, 25, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021525

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet