Klargøringsmedarbejder til spændende team hos Byens Bilpleje

Profilbillede
dato

Klargøringsmedarbejder søges til Byens Bilpleje 

Brænder du for god kvalitet, værdsætter du en arbejdsdag med speederen i bund, og vil du være en del af et stærkt team i en virksomhed, der er i konstant udvikling? Så er jobbet som klargøringsmedarbejder hos Byens Bilpleje lige noget for dig.

Byens bilpleje.com er Danmarks førende virksomhed inden for kosmetisk klargøring af biler; herunder autolakering, buleopretning, rustbeskyttelse samt udskiftning af autoglas - vi er bilbranchens foretrukne samarbejdspartner. Byens bilpleje.com blev grundlagt i 1997 og beskæftiger i dag over 400 medarbejdere. Hertil håndterer virksomheden mere end 200.000 biler om året.

Om jobbet:

Du vil blive en del af et større koncept, hvor du som klargøringsmedarbejder vil blive en del af et team, der består af specialister inden for kosmetisk klargøring. Der vil være tale om en fuldtidsstilling, Du vil skulle hjælpe til i vores andre afdelingen i området.

Dine arbejdsopgaver:

  • Kosmetisk klargøring af biler efter lakering– herunder vask, støvsugning
  • Gennemgang af køretøjer
  • Ad hoc-opgaver

Om dig:

Du er en energisk og positiv person, der vægter det gode kollegiale miljø højt. Du har hænderne skruet ordentligt på, og din faglige stolthed samt dit fokus på god kvalitet er drivkraften i dit arbejde. Du fungerer godt i en dagligdag med vekslende arbejdsopgaver, og du er god til at arbejde både selvstændigt og i et team. Hertil er du ansvarsbevidst og mødestabil.

Vi forventer, at du:

  • Gerne har erfaring med klargøring af biler, men dette er ikke et krav
  • Har kendskab til klargøringsopgaver som vask, støvsugning, polering og affoliering
  • Har erfaring med at køre bil og har gyldigt kørekort
  • Kan læse og forstå arbejdsbeskrivelser og produktinformationer
  • Har rimelige EDB-kundskaber

Vi tilbyder:

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, der søger en ny kollega til vores afdeling i Byens Bilpleje. Du vil blive en del af et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og godt humør. Din arbejdsuge vil være varierende og spændende, og du vil blive en del af et team, hvor du vil finde god sparring med særdeles kompetente kollegaer. Vi tilbyder naturligvis en løn efter kvalifikationer, pension samt overenskomst.

Ansøgning og kontakt:

Vi kalder løbende ind til samtale, da vi ønsker at få stillingen besat snarest. Vi venter dog gerne på den rette kollega, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt, hvis dette er en stilling for dig.

Grundet GDPR-forordningen modtager vi ikke ansøgninger i mail, hvorfor ansøgninger fremsendt på mail ikke tages i betragtning. Ansøgningen skal sendes elektronisk via vores hjemmeside www.byensbilpleje.com

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Scholnik på 20225548

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Byens Bilpleje Skovlunde ApS, Tonsbakken 1, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055756

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet