Frugt & Grønt varemodtagelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da vi har fået rigtigt travlt, så søger vi endnu en medarbejder til vores varemodtagelse, som kan sørge for at varerne bliver modtaget, kvalitetskontrolleret og registreret korrekt inden de bliver lagt på plads på lageret – på de rigtige lokationer.

Mere specifik, så søger vi en ekstraordinær kvalitetsbevidst varemodtagelsesmedarbejder, der kan tilsikre, at kun de bedste og friskeste frugter, grøntsager og catering varer kommer ind i virksomheden, og skulle der mod forventning ankomme varer, der ikke lever op til vores høje standarder, bliver de afvist og sendt retur med det samme.

Vi forventer også, at du selvfølgelig sørger for, at der er rent og pænt, samt der er styr på materiel, returemballage og affaldshåndteringen. Den rette kandidat til jobbet er således en praktisk ”hands-on” type, der også er vild med at bakke kollegaerne i teamet op.

Du og dit team vil i tidsrummet 06-16 alle ugens 7 dage være ansvarlige for at alt er klar til pakke-teamet, når de møder ind kl. 16, dog forventes det at teamet også plukker ordrer til kunderne, når i er på arbejde, samt der er en god sparring med indkøberne og logistikken.  

Hviler du i din faglighed, udviser du stor robusthed, og anvender du også dette i din hverdag, så er du personen som, vi søger til at skabe succes på både den korte, den mellemlange og lange bane! Fordi hos Greens Engros drejer det sig om ”Kvalitet til tiden”.

 

Faglige kvalifikationer

 • Du har erfaring med Frugt & Grønt.
 • Du har erfaring fra en lignende stilling som pluk, lager- og/eller logistikmedarbejder. Ansøgere med kendskab til køkkener, Catering og/eller Foodservice vil blive foretrukket. Alternativ så er du en kompetent Frugt & Grønt medarbejder fra detailhandelen
 • Du er fortrolig med egenkontrol – især fødevarer med forskellige temperaturkrav.
 • Du har relevant erhvervserfaring.
 • Du er fortrolig med brug af ERP-systemer – meget gerne Microsoft Dynamics AX
 • Du taler og skriver dansk
 • Du har godt kendskab til engelsk
 • Du har en god it- og systemforståelse
 • Du er positivt indstillet overfor optimering af interne processer, og du kan lide at arbejde med systemer, rytmer og rutiner samt eliminere tidsrøvere.
 • Du er en engageret personlighed, der helt naturlig indgår i de daglige aktiviteter sammen med dine kollegaer.

 

Personlige kvalifikationer

 • Du har et højt drive og evnen til at prioritere opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt, samt trives med et højt arbejdstempo
 • Du er positiv og diplomatisk, samt er selvstændig og selvkørende.
 • Du er kvalitetsbevidst og serviceminded med skarpt fokus på kundetilfredshed.
 • Du er et ordensmenneske med fokus på systematik, detaljer og præcision.
 • Du er proaktiv og løsningsorienteret.
 • Du tager initiativ og ejerskab.
 • Du brænder for dit fagområde og du støtter dine kollegaer i deres daglige udfordringer.
 • Du kan lide at samarbejde med alle og dit engagement er smittende.
 • Du har stor lyst til at bidrage aktivt til at skabe værdi for virksomheden.
 • Da flere kunder stiller krav til sikkerhedsgodkendelse, så skal ansøgere fremvise straffeattest.

Sidst men ikke mindst er du stabil og loyal og har et positivt væsen, og du trives i et job helt tæt på ledelsen, hvor du bliver udfordret – og du motiveres også af at samarbejde, udfordre og sparre med hele virksomheden.

 

Du tilbydes

En stilling i en ambitiøs virksomhed med en uformel kultur, hvorved du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personlig, samt for at præge den videre udvikling og vækst af virksomheden.

Vi lægger vægt på fleksibilitet i arbejdstilrettelæggelsen, et godt arbejdsmiljø og en engageret og åbenhjertig omgangstone.

 

Vi har overenskomst

Vores store domicil ligger i Skovlunde, og vi sørger for, at du kommer godt fra start i en virksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor vi bl.a. tilbyder arbejdstøj, personalegoder og vi har selvfølgelig tegnet overenskomst. Vi aflønner således efter Industriens Overenskomst, hvorfor lønpakken indeholder et personligt tillæg, forskudttidstillæg iht lokalaftale, Frit-valgsordning, Søgne/helligdags betaling, pension, feriefridage og feriepenge.

 

Arbejdstider:

Du og dit team har rullende 16 ugers planer, hvor du og dit team løser arbejdsopgaver alle ugens dage indenfor tidsrummet 06 – 16. Du vil selvfølgelig kun have 5 arbejdsdage om ugen.

 

GreensEngros.dk:

Greens Engros har mange års erfaring med levering til og servicering af storkøkkener, cateringbranchen, restaurationer, barer og caféer, samt detailhandelen.

Ved siden af den primære forretning med at levere alle slags frugt og grønt, samt det store sortiment af krydderier og specialiteter, så har vi ”Prepped Greens”, som er vores egen produktion af friskpresset juice, shots, snit-grønt, frugttern, urter og skrællede kartofler, gulerødder og løg. Vi kan endda selv designe og trykke labels…. og vi udvider hele tiden vores sortiment, så nu leverer vi også frostvarer, pålæg, ost og mælk – og mere er på vej.

 

Er du klar til nye udfordringer?

Send din ansøgning sammen med et fyldestgørende CV til job@greensengros.dk hurtigst muligt. Skriv ”Varemodtagelses medarbejder” i emnefeltet. Tiltrædelse er snarest muligt eller efter nærmere aftale.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Greens Nordic ApS, Mileparken, 2740 Skovlunde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021042

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet